HSUPA router med WLAN: 3G router broschyren

Naturligtvis gjorde jag även en broschyr för 3G routern RUT-105 med WLAN. Vad är en HSUPA router utan broschyr? Inte den mest uttömmande publikationen jag gjort kanske, men det viktigaste framgår där som att routern har WPA/WPA2 kryptering och fall-back till HSDPA, EDGE, GPRS och UMTS.

3G router med WLAN idag stor lansering!

Pressrelease, videorelease, nya produktbilder och en uppdatering av vår hemsida. Allt kretsar kring dagens produktnyhet: 3G routern med inbyggt WLAN. En robust, industrianpassad turbo 3G router med trådlöst nätverk. Andra användbara funktioner är Power Over Ethernet och VPN, GRE tunnel osv. Så här ser den ut:

En kul detalj är att  produktfotona av 3G routern med WLAN är gjorda inhouse med HDR teknik. Känner själv att det ger ett riktigt bra djup till produkterna. Tack vare fotografering på blankt underlag finns det dessutom en förvisso nedtonad spegling och skugga, men icke desto mindre, det är äkta ”skuggvara”.

En annan sak som jag är riktigt nöjd med i den här produktlanseringen är filmen/videoreleasen som vi gjorde. För det första sticker musiken ut. Den börjar klassiskt vilket inte är min paradgren även om jag egentligen borde ha en portion klassisk musik i blodet. Senare övergår den i en blåssektion vilket inte heller är mitt paradinstrument. Resultatet blev ändå över förväntan, kanske var det de dubbla basslingorna (definitivt mitt paradinstrument) som gör att ljudbilden blir komplett?

Vad gäller resten av videoklippet så är den som du själv ser uppdelad i två delar. Det vi ville lyfta fram i den här lanseringen är just att 3G routern är trådlösare, den har både 3G med HSUPA teknik och WLAN med WPA/WPA2 kryptering.

Snart mässdags

radiomodul 2,4 GHzVi hade en utbildning igår på förmiddagen med RFM, en riktigt givande utbildning med genomgång av radiomodulsortimentet från RFM. Nu är vi laddade med nya idéer som skall sjösättas. Men först: det börjar dra ihop sig till VA-mässan, hur väl man än planerar så är det full fart in i det sista! Har precis lagt sista handen vid en presentationsfilm för SATELLINE-3AS NMS, laddar säkert upp den på vår YouTubekanal inom en snar framtid.

I dag rullar vi ut en pressrelease inför VA-mässan om mobilt bredband i VA- och industriapplikationer med routern UR5i, HSUPA routern som fick en första programuppdatering igår från version 1.00 till version 1.01.

Ny vecka, full av nya idéer!

Arbetsvecka ett efter semestern är slut. Denna post-semestervecka kan summeras på följande sätt:

1. Startat en ny blogg. Jag har fått så många frågor om varför vi inte kan nyhetsblogga om våra egna produkter också. Min tanke med Induobloggen har hela tiden varit att hålla ett fokus på nyheter från den trådlösa branschen. På allmän begäran startar vi nu Induo nyhetsblogg också.

2. Ettårsbloggkalas/det hundrade inlägget. Under veckan passerades inlägg 100 och Induo bloggens ettårskalas ungefär simultant.

3. Videosnutt med 3G router i aluminiumkapsling. Satte samman ett kort klipp med den nya routern för HSUPA från Conel. Som tur var fanns bildmaterialet redan färdigt och musiken hade jag gjort på semestern. 90 minuter från tanke till handling till klart klipp. Se det på vår YouTube kanal eller varför inte på Newsdesk.

Sommaren börjar göra sorti men än är det varmt i luften! Avslutar med en av mina bilder från sommaren, hoppas du haft en skön ledighet med sol, bad och långa, lata stunder.
Sommar, sol, vinbär

3G router uppdaterad programvara

Conel har nu uppdaterat programvaran till 3G routern UR5 och GPRS routern ER75i till nya versioner vilket föranledde ett litet nyhetsinlägg på vår hemsida. Vilket efter genomräkning visade sig vara den femtionde publicerade nyheten på vår hemsida på nio månader. Nyhet nummer 50 åtföljdes av att jag förberedde den tjugonionde pressreleasen räknat under samma tidsperiod.