Dagens releaser

Idag lanserar vi en abonnemangskampanj som vi diskuterat fram och tillbaka under hela hösten. Fast IP adress till 49 kr i månaden i samarbete med Multicom bundlat med TWCT20. Detta är ett verkligt kanonerbjudande, koppla upp dig mot en TWCT20 via nätet, fast kostnad 49 kr per månad och till det kommer produkten för 1995 + moms.

Själva sjösättningen av erbjudandet ville vi göra litet annorlunda: en vanlig produktlansering toppat med en interaktiv presskonferens via mynewsdesk.com. Tack vare modern teknik kan även mindre företag anordna en presskonferens som dessutom är tillgänglig för flera tittare än bara press och media. Jag räknar naturligtvis med efterföljare, samtidigt så är det kul att vara tidigt ute med nya idéer. Har inte sett någon liknande interaktiv presskonferens, kanske bara jag som slapp-googlat, berätta gärna om jag har missat något, även om vi just nu toppar google på sökorden interaktiv presskonferens.

En enkel applikationsskiss medföljer releasen och det är inte svårt att ryckas med av alla möjligheter -”det är så bra att håret krullar sig på armarna” som en kund uttryckte sig.

Dagens andra pressrelease (oh, det går att skicka två på en dag) behandlar den nya mjukvaran i Conels routrar som alla fått versionsnumret 2.0.0 även om det är frågan om tre olika mjukvaror.

Har även fått mycket positiv feedback runt förra veckans release av RUT-105:an. Någon framhävde gillande kontrasten mellan den glättiga videoreleasen och den fackuttrycksfullpumpade texten.

Nu lanserar vi www.induo.com

Förvärvade en ny erfarenhet nyligen. Internetauktion av eftertraktad domän. Kan konstatera att även om du försöker ligga och on-line bevaka när en domän släpps så är det bättre att anlita någon av de 3-4 professionella tjänsterna som finns, själv hinner du aldrig förvärva en domän som släpps fri. I vårt fall så sögs domänen direkt upp av en av dessa aktionsföretag.På auktionssajter kostar det ingenting om de misslyckas att ropa in domänen men när domänen väl är i deras ”klor” följer en on-linebudning liknande den på Ebay, ibland med en auktionstid som förlängs med fem minuter tills ingen orkar lägga fler bud. Nåväl, domänen induo.com vanns till slut av oss på Induo. Nu lanserar vi den stort!
Vi har släppt nyheten som videorelease på Newsdesk. Egentligen var det inget material avsett för en videorelease alls utan ett sommarprojekt där jag försökte att digitalt återskapa den effekt som Tony Scott använt sig i bland annat filmen Man of fire. Tekniken går ut på att man parallellt med den digitala filmkameran tar en gammal handvevad kamera som man vevar med ojämn hastighet för att få ett ryckigare tempo. Filmsekvenserna med den handvevade ojämna hastigheten blandas efter tycke och smak med den perfekta, digitala varan. I det här fallet så har jag inte stått i hytten på en tunnelbanevagn och filmat, inte heller har jag en handvevad kamera, återstod att återskapa känslan på digital väg från ett par fria klipp som fanns tillgängliga för gratis nedladdning. När det var dags att göra en videorelease så tog jag den ursprungliga inledningen från mitt sommarprojekt för att ge dig intrycket av att Induo är på väg till nya domäner. Om du vill se en riktigt bra reklamfilm från Tony Scott så Googlar på BMW och Tony Scott. Reklamfilmen Beat the devil är något, i mina ögon, extremt enastående filmad och klippt.