MMS-kamera gör om gör rätt!

Idag så rullade jag ut det sista av lanseringen av vår nya MMS-kamera. När vi introducerade den under 2009, för ganska exakt fyra år sedan alltså, hade vi ingen aning om vilken succé kameran skulle komma att bli. När den lanserades tror jag det var vår första produktfilm vi gjorde, även om den egentligen bara var några snabba klipp med en ganska rasslig DV-kamera. Denna gång fick vi chansen att göra det på riktigt, med bättre förutsättningar och bättre redskap. En ny instruktionsfilm, en svensk manual och sist men inte minst nya produktfoton. Nu är vi redo att åka! Ett tips vad gäller bilder som skall friläggas, hinner man inte med så finns det massor av prisvärda tjänster runt om i världen. Just dessa bilder frilades av Clipping Path Asia som är snabba att leverera och ger bra kvalitet till rätt pris (i det här fallet handlar det om ungefär 25 kr per bild), rekommenderas!

GSM kamera
MMS kamera med tillbehör

Produktfilm med hemsnidad dolly

Har nu gjort mitt första test med DLSR filmad produktfilm på version 2 av hemgjord dolly baserad på ett gammalt kamerastativ, hjulen från en inline storlek 36 vänster, fyra spikvinklar och en bit MDF. Kanske kommer fler bilder, definitivt kommer fler filmklipp, jag övar vidare.

Digert arbete

Den här veckan lanserade vi en del nya funktioner i MMS kameran, en produkt med aldrig falnande intresse som det verkar. Naturligtvis en del nya bilder på flickr i samband med lanseringen och en pressrelase därtill. Nästa vecka nya utmaningar, just nu är det en hel del produkter som står i kö för att slussas ut på marknaden så tangenterna går varma. En 6-sidig broschyr är precis färdigställd till kommande produktlansering, mycket på gång. Den tålmodige får se.

Pressreleaserekordveckan 2009

Tre pressreleaser har vi släppt ut den här veckan. EDGE modemet Maestro Heritages uppdaterade kapsling, egna larmlösningar baserade på MMS kamera och rörelsedetektor med inbyggd GSM modul samt 3G routrar utmanar ADSL. Årets 35:e pressrelease för övrigt. Där den första handlade om vårt samarbete med Smart Gears i Hong Kong och den senaste releasen nu alltså om 3G routrar.

3G för maskiner och MMS kampanj

Ett riktigt kul införande, 3G router för maskiner på TechWorld. Pressrelease/intervju igår, publicerat idag. Fortfarande i topp bland lästa artiklar 12 timmar efter publicering, kul!

En annan kul sak är att vi nu rullar ut MMS kamera kampanjen med Elektroskandia i kundtidning och extrablad. Så här ser annonsen ut som jag gjorde tidigare i höstas:

annons_volt

Uppdatering produktnavigation

3G routerEn ändring som legat på att-göra listan ett tag. Önskan var en produktöversikt på respektive undersida där besökaren lätt kunde se bilderna på produkterna i vårt utbud utan att lasta ned sidan med en massa produktbilder. Söker man på GMS/3G produkter så ville jag visa alla produkter i kategorin med allt från GSM modem, 3G router eller MMS kamera. Flash kändes som enda lösningen och ibland har man lösningen runt hörnet utan att tänka på det. Flash scriptet som jag utgick från när jag gjorde produktöversikten till bland annat radiomodemssidorna innehöll exakt de funktioner jag behövde, jag hade bara skalat bort länkningsfunktionen när jag använde scriptet då. Så en avdamning av originalet, inköpt på nätet för några futtiga dollar, och litet småändringar senare ligger nu en överskådlig produktväljare ute.

ProduktväljareTack vare att alla bilder, bildtexter och länkar ligger i en xml-fil går det supersnabbt att anpassa scriptet till respektive sida. Som grädde på moset fick vi till sist fram något mycket efterfrågat, en komplett produktväljare direkt på startsidan. Samma xml-fil, litet annat utseende. (Du har väl märkt att vi jobbat litet med utseendet på resten av sajten också i föregående vecka?)

Slutligen: det bästa med dessa flashfiler är att produktordningen slumpas fram, ständigt föränderlig hemsida: check.

Maestro GSM modem till subventionerat pris

GSM kampanj
Nu lanserar vi ett sänkt pris på många av våra GSM produkter när man tecknar ett 12 månadersabonnemang med Telenor som operatör för den aktuella produkten. Månadsavgiften är klart hyfsade 94 kr vilket ger möjlighet att beställa tillexempel ett Maestro 100 Lite GSM modem för 795 kr, en Gecon Lite SMS sändare för 995 kr eller en MMS kamera för 1595 kr . Se vår kampanj direkt.