Produktställ/produktexponering

ProduktställEtt smidigt ställ att visa två produkter på, smidigt, lätt att ta med sig, originellt och lätt att tillverka själv. Så var ungefär grundspecifikationen inför förra årets Tekniska mässa. Ett oslagbart smidigt och stabilt pelarval är Ikeas högtalarställ med betongklump och silverfärgade rör, går ej att köpa nya men finns naturligtvis som begagnat. Vi hittade dem på blocket (de dyker upp i bland i annonser ), byggde en ”låda” i MDF som vi målade vit. Lådan fylldes med vitt grus för 90 kr säcken. Efter Tekniska Mässan har uppsättningen gjort mycket bra ifrån sig i vårt konferensrum.

Mässbelysning: satsa på att köpa

MässbelysningBudgetvänlig mässbelysning: skaffa den själv! Visst kan man hyra belysningen från mässan men sanningen är att det på dagens pressade marknad finns belysningar som kostar mindre än mässans hyrbelysning och som överträffar dessa både i kvalitet och ljusbild. Och till skillnad från hyrbelysningen får du ta med dem hem efter mässan, nästa mässa är de således gratis. Belysning är viktigt samtidigt som ett för stort antal watt per kvadratmeter ger en olidlig och onödig transpiration. Satsa med måtta. Vill du veta mer om belysning så maila oss, de inköpskanaler vi har använt har ingen hemsida, men belysningen håller världsklass.

Monterknepen som är budgetsnälla

Den ekonomiska verkligheten för många företag är att man måste banta kostymen samtidigt som man har ett behov av att synas. Inte minst på årets Scanautomaticmässa backade många av de stora utställarna i sista stund. Andra drar sig för att ställa ut på mässor, det blir lätt dyrt. Och det stämmer i många fall. Mässor kostar men om du har tid över och inte tummar över hela kroppen så kan du faktiskt använda tiden till att bygga en monter själv. Jag vet att det går att få en toppmonter med hårt arbete och standardkomponenter från inredningsvaruhus, byggvaruhus och postorderföretag. Vi har lagt en del tid under hösten på att ta fram en väldesignad och avvägd monter som passar vår grafiska profil och med stor sannolikhet de flesta företags plånböcker. Vid tillfällen lägger vi ut litet tips om hur du kan bygga en prisvärd monter. Här är ett tips, du kan även se vårt tips längre ned om hur man bygger ett produktpodie av MDF och ett köksskåp.

Specialbyggda produktställ- modifierade hyllor från Ellos!
Hylla
Vi byggde om Elloshyllorna med figursågade fronter i Plywood. Ovanpå skruvade vi snedskuren rundstav. Hela rasket målas med vit färg. Det fina med produktställen ätt de är en blandning mellan i:et i vår logga och rundningen i loggans hörn! Så här ser det ut på väggen:
produktställ3

VA-montern färdigbyggd

Induo på VA-mässanI morgon öppnar portarna till VA-mässan. Induo ställer ut i monter C10:29. Efter litet helgarbete med att resa väggarna och måla dem så kunde vi göra det sista idag. Som svar på den oställda frågan, ja vi bygger montrarna själva. I lördags var det ett par omålade väggar och ingen matta som mötte oss, idag måndag ser det annorlunda ut. Känns som en evolution av vår monter på Tekniska mässan förra året (som såg ut så här). Det som vi tagit ett steg vidare är bland annat mattan. Som alltid har vi röda mattan utrullad för kunderna! Nytt för i år är att vi lagt en röd ryamatta i montern. Ja, du läste rätt, en röd ryamatta. Ger ett enastående intryck vill jag lova. Den imponerande SATELLAR vepan på 2,5 x 2,5 meter lyfter helt klart kortväggen. Välkommen förbi Induos monter!