Snart mässdags

radiomodul 2,4 GHzVi hade en utbildning igår på förmiddagen med RFM, en riktigt givande utbildning med genomgång av radiomodulsortimentet från RFM. Nu är vi laddade med nya idéer som skall sjösättas. Men först: det börjar dra ihop sig till VA-mässan, hur väl man än planerar så är det full fart in i det sista! Har precis lagt sista handen vid en presentationsfilm för SATELLINE-3AS NMS, laddar säkert upp den på vår YouTubekanal inom en snar framtid.

I dag rullar vi ut en pressrelease inför VA-mässan om mobilt bredband i VA- och industriapplikationer med routern UR5i, HSUPA routern som fick en första programuppdatering igår från version 1.00 till version 1.01.

WLAN modul i Aktuell Säkerhet

WLAN modulRadiomodulen med I/O och WLAN från RFM publicerades nyligen i Aktuell Säkerhet vilket vi blev varse idag. Under rubriken sensormodul för nät beskrivs modulens WSN802G från RFM.

Modulen har mött stort intresse från media och, framförallt, från kunder inom vitt skilda branscher. Den lilla modulen med stora möjligheter skapar många nya tankar och idéer om hur trådlöst kan användas.

GI —ny modell från RFM

 


Radiomodem ZN-241G
Radiomodem ZN-241G

Det nya modemet ZN-204GI från RFM lanserades idag på web och med pressrelease. Bilden intill, den visar ZN-241G, föregångaren som utvecklades av Cirronet och fortfarande levereras av RFM. 

Vi passade på att uppdatera vår startsida också nu när påskhelgen är slut med en ny banner längst ned. 

Kul att Security World Hotel publicerade pressmeddelandet om W-LAN modulen för sensorer från RFM också.

Radiomodem från RFM

ZN-241G i tre utföranden
ZN-241G i tre utföranden

Idag uppdaterade vi hemsidan med radiomodemen från RFM. ZN-241G modemen från RFM (de som köpte upp Cirronet) distribueras nu av Induo och finns i tre utföranden: ZN-241G, ZN-241GU och ZN-241GI. Radiomodemet ZN-241G är ett radiomodem för 2,4 GHz, avsett för kortdistanskommunikation på upp till 100 meter. Tack vare att man baserat radiomodemen på den väletablerade radiostandarden 802.15.4 så finns det gott om komponenter på marknaden att tillgå vilket håller upp prestandan och håller ned priset. 802.15.4 återfinns i bland annat Zigbee och Wireless Hart.

Förutom tilläggen på hemsidan finns naturligtvis en rykande färsk broschyr för nedladdning