SATELLAR -ny hemsida lanseras

SATELLAR radiomodem, SATEL modem, I somras smyglanserade vi www.satellar.se. Tack vare ett bra underlag från SATEL kunde jag uppdatera en XML fil och lägga in deras utmärkta SATELLAR flashpresentation på startsidan. Resten på sidan har vi själva skapat efter SATELs mallar. In alles en utmärkt kampanjsida för SATELLAR tycker jag. Nu när SATELLAR modemen börjar levereras känns det bra att vi hann med  kampanjsidan i somras.

SEO, seminarier, resor

SATEL distributors meeting 2009, Istanbul, Turkiet. Från söndag till onsdag samlades drygt 30 av SATELs 60 distributörer för utbildning på bland annat  SATELLAR, genomgång av applikationer samt en hel del genomgångar fokuserade på web och SEO. Jag hade ett seminarie där jag gick igenom grundläggande SEO och även web 2.0 med bloggar, sociala nätverk och så vidare. Positiv respons från många distributörskollegor och många olika frågor och tankar efter seminarier, något som var jättekul. 

 

Mötet avslutades med att vi mottog utmärkelsen SATEL Distributor of the year 2008. Otroligt roligt och ett kvitto på att vårt hårda arbete och vår målmedvetna satsning uppskattats. 

satel distributor 08