Kundnytta med trådlöst

Som marknadsförare av komplicerade, trådlösa produkter får man arbeta hårt med att hitta applikationer med hög kundnyttefaktor även om, bilden är ett sådant fall när trådlöst skulle gjort maximal nytta. Idag är jag jätteglad att kunna sprida budskapet om en nyhet med hög kundnyttefaktor: trådlös övervakning av vulkaner på Island (kolla in den och den strålande bilden). En annan sådan är YouTube klippet där en VW Golf styrs med en enastående precision helt trådlöst baserat på SATELLINE-3ASd radiomodem (du kan se modemet i filmen).

Igår skickade vi ut vårt nyhetsbrev om trådlöst vilket i stora drag summerar det senaste från Induo och de senaste trenderna i branschen.

SATEL 3AS ny sajt: satel3as.se

SATELs 3AS NMS har fått en ny hemsida
SATELs 3AS NMS har fått en ny hemsida

Populariteten för SATELs 3AS modem ökar ständigt. Nyligen utökades frekvensområdet och NMS mjukvaran används i fler applikationer. Radiomodemets goda prestanda och inbyggda pålitlighet borgar för radionät som levererar det de skall år ut och år in. Runt hörnet väntar nästa modem från SATEL, SATELLAR med Ethernet och Linux. Vi hoppas att vi snart kan rulla ut de första testmodemen, men till dess, SATELs 3AS modem med NMS har fått en egen sajt. Och om du mot förmodan sitter på ett gammalt SATEL radiomodemsnät och vill uppgradera så finns ju alltid SATEL Buy Back där vi återköper dina gamla radiomodem.