SATEL vepa: SATELLAR

SATEL modem SATELLARSATEL har till alla sina auktoriserade distributörer skickat ut en vepa på den nya generationen radiomodem: SATELLAR. Den pryder sin plats på kontoret! I dagarna genomförs en teknisk utbildning på SATELLAR i SATELs regi. Självklart är vi som SATELs generalagent på plats och lär oss mer om nyheterna! Vi kan lugnt konstatera att radiomodemet står i en klass för sig själv och än en gång bekräftar SATELs särställning som radiomodemsleverantör.

SEO, seminarier, resor

SATEL distributors meeting 2009, Istanbul, Turkiet. Från söndag till onsdag samlades drygt 30 av SATELs 60 distributörer för utbildning på bland annat  SATELLAR, genomgång av applikationer samt en hel del genomgångar fokuserade på web och SEO. Jag hade ett seminarie där jag gick igenom grundläggande SEO och även web 2.0 med bloggar, sociala nätverk och så vidare. Positiv respons från många distributörskollegor och många olika frågor och tankar efter seminarier, något som var jättekul. 

 

Mötet avslutades med att vi mottog utmärkelsen SATEL Distributor of the year 2008. Otroligt roligt och ett kvitto på att vårt hårda arbete och vår målmedvetna satsning uppskattats. 

satel distributor 08 

 

Satel NMS radiomodem och program

Modem och mjukvara: Satel NMS
Modem och mjukvara: Satel NMS

 SATEL NMS program och radiomodem uppdaterade hemsidan med litet mer information och på köpet fick vi ett blogginlägg av bara farten. Satel NMS är en serie radiomodem med en kompetent mjukvara som hanterar allt från radionätsdesign, konfiguration och installation, till att efter installation vara ett fullfjädrat övervakningsprogram för ditt radiomodemsnät.