Mässbelysning: satsa på att köpa

MässbelysningBudgetvänlig mässbelysning: skaffa den själv! Visst kan man hyra belysningen från mässan men sanningen är att det på dagens pressade marknad finns belysningar som kostar mindre än mässans hyrbelysning och som överträffar dessa både i kvalitet och ljusbild. Och till skillnad från hyrbelysningen får du ta med dem hem efter mässan, nästa mässa är de således gratis. Belysning är viktigt samtidigt som ett för stort antal watt per kvadratmeter ger en olidlig och onödig transpiration. Satsa med måtta. Vill du veta mer om belysning så maila oss, de inköpskanaler vi har använt har ingen hemsida, men belysningen håller världsklass.

Monterknepen som är budgetsnälla

Den ekonomiska verkligheten för många företag är att man måste banta kostymen samtidigt som man har ett behov av att synas. Inte minst på årets Scanautomaticmässa backade många av de stora utställarna i sista stund. Andra drar sig för att ställa ut på mässor, det blir lätt dyrt. Och det stämmer i många fall. Mässor kostar men om du har tid över och inte tummar över hela kroppen så kan du faktiskt använda tiden till att bygga en monter själv. Jag vet att det går att få en toppmonter med hårt arbete och standardkomponenter från inredningsvaruhus, byggvaruhus och postorderföretag. Vi har lagt en del tid under hösten på att ta fram en väldesignad och avvägd monter som passar vår grafiska profil och med stor sannolikhet de flesta företags plånböcker. Vid tillfällen lägger vi ut litet tips om hur du kan bygga en prisvärd monter. Här är ett tips, du kan även se vårt tips längre ned om hur man bygger ett produktpodie av MDF och ett köksskåp.

Specialbyggda produktställ- modifierade hyllor från Ellos!
Hylla
Vi byggde om Elloshyllorna med figursågade fronter i Plywood. Ovanpå skruvade vi snedskuren rundstav. Hela rasket målas med vit färg. Det fina med produktställen ätt de är en blandning mellan i:et i vår logga och rundningen i loggans hörn! Så här ser det ut på väggen:
produktställ3

Mässbroschyr för nedladdning

MässbroschyrerTill såväl Scanautomaticmässan som VA-mässan iordningställde vi broschyrer speciellt framtagna för besökarna. Broschyrerna behandlar produkter som radiomodem, 3g router, sms sändare, radiomoduler och mycket annat:

» Hämta broschyren för VA-mässan i pdf format
» Hämta broschyren för Scanautomatic i pdf format

Faktum är att dessa var iordningställda redan i juni, september har ju varit fylld av mer praktiskt arbete med mässmontern. Hur som helst, en beprövad storlek på broschyr, tredje mässan vi kör på det konceptet och vi lär fortsätta.

Färdigbyggt på Scanautomatic

Scanautomatic monterScanautomaticmässan startar upp i morgon bitti. En imponerande kraftsamling, vi ökade vår monteryta i fredags så att vi fick gå från 8 meter vägg till 11 meter vilket krävde en snabb lösning på hur man förlänger väggen med 3 meter. Svart tyg och en häftpistol är en bra lösning som är lätt att tillgå, nu är allt på plats även om det var svettigt på sluttampen. 11 meter vägg, garanterat mässans största bredd av trådlöst 🙂

Större monter kräver mer matta

Röd ryamattaEn i sista stunden utökad monteryta på Scanautomatic krävde en resa till det före detta runda varuhuset i Kungens Kurva för inköp av mer röd ryamatta. Nu får vi en avsevärt större och bättre monter än vi tänkt oss från början att exponera alla våra trådlösa nyheter. Dunsa in i vår monter på tisdag, onsdag, torsdag eller fredag i nästa vecka och bedöm själv.

Pressinförande SATELLAR och SMS styrning

Tre införda pressreleaser har vi uppmärksammat denna vecka, ett reportage om Induo, en pressrelease om SATELLAR och ett om I/O-överföring via SMS och GPRS. Se vidare på vår pressblogg.

Den här veckan har liksom september i allmänhet spenderats med att förbereda mässdeltagandet på Scanautomatic där vi ställer ut i monter C17:29. På VA-mässan hade vi med oss en stor nyhet, SATELLAR, och ett jättestort radiomodem; en uppförstorad version av SATELLAR. Till Scanautomatic kommer vi att presentera en ännu större nyhet, en liten ledtråd nedan, vi ses väl där?
SIM kort