En ännu större nyhet

Multicom SIM-kortDag två av Scanautomaticmässan är till ända och många intressanta samtal om trådlöst har pratats i vår monter. Som jag skrev i tidigare inlägg visar vi en stor produkt på Scanautomaticmässan, en gigantisk modell av ett SIM-kort. På vårt alldeles egna in-house snickeri producerade jag på rekordtid SIM-kortet i MDF och spånplatta med tillhörande skylt. Har stoppat mången besökare för djuplodande diskussioner om SIM-kortsbaserade trådlösa lösningar.

Större monter kräver mer matta

Röd ryamattaEn i sista stunden utökad monteryta på Scanautomatic krävde en resa till det före detta runda varuhuset i Kungens Kurva för inköp av mer röd ryamatta. Nu får vi en avsevärt större och bättre monter än vi tänkt oss från början att exponera alla våra trådlösa nyheter. Dunsa in i vår monter på tisdag, onsdag, torsdag eller fredag i nästa vecka och bedöm själv.

Induo på VA-mässan the movie

Det är alltid lika kul att få till en mässfilm. Intervjun från VA-mässan var ett klart snabbjobb, filma, klipp och ut med det på nätet. Musiken är liksom mässmontern en uppgradering från föregående års version från Tekniska Mässan.


Med mindre än två veckor kvar till Scanautomatic är det bara att lägga i högsta växeln för att anpassa montern till Scanautomaticmålgruppen.

ProduktpodieEn liten avslutande bild får illustrera den rådande fliten. Före och efter. På VA-mässan hade vi en SATELLAR demo som vilade på detta produktpodie. I grunden ett köksskåp från Ikea som byggts på med MDF. Att använda ett standardskåp gör att man får en stabil konstruktion, öppningsbar dörr och hyllor i podiet på ett mycket enkelt sätt. Rundningen, som återfinns i bland annat Induos loggas hörn, åstadkoms superenkelt med min personliga favorit spårad MDF-skiva. Lika användbar som den är dyr per kvadratmeter.

Mässhöst med trådlöst

De föregående veckorna har varit fyllda med förberedelser inför höstens två mässor: VA-mässan och Scanautomatic (vilket förklarar de något glesa uppdateringarna här de senaste veckorna). Fortfarande finns där massor att stå i inför dessa mässor, men nu med nästan bara tre veckor kvar så är det dags att dra igång upptakten till mässorna. Ett litet annorlunda grepp testar vi den här gången: videoinbjudningar. Finns att beskåda på vår hemsida, på youtube, newsdesk och vår nyhetsblogg. Man hade kunnat lägga hur mycket energi som helst på att få till dessa filmer, vi prioriterade att snabbt få ut vårt budskap med en personlig touch, kllicka på länkarna tidigare och se om vi lyckats?
Naturligtvis kommer vi att visa hela vårt utbud från radiomodem, I/O via GSM och radio samt gprs modem och 3G routers. Det blir en maxad mässhöst och som vanligt är röda mattan är utrullad i montern!

Tiden går fort, det har gått nästan ett år sedan Induos förra mässa, Tekniska Mässan, då såg det ut så här: