En vecka med Loggenbloggen

En vecka på LoggenbloggenOm du missade det så skrev jag under hela förra veckan på Loggenbloggen om mitt arbete på Induo. Eftersom veckan till stor del tillägnades inspelning av video så färgade det mina inlägg även om det sista inlägget hade fokus på sociala medier och mindre företag, läs gärna om min berättelse om den bloggande rörmokaren.

Så under veckan klipptes sex nya videos och publicerades på YouTube, en kanal som haft en otrolig trafik under helgen, bara på två dagar har våra videos snurrat nästan 20 timmar, otroligt!

Det är socialt på botten

(även bloggat på #mynewsdesk) I ett par månaders tid har jag haft en mental brottningsmatch med var man bäst placerar länkar till sina soclala medier på Induos webplats. Efter att jag vågat göra upp med något som jag länge känt som designmässigt helförbjudet så har jag nu på ett lockande men diskret sätt fått in bloggposter och länkar till allehanda sociala medier på vår startsida. Om du vänder ögonen mot botten så ser du att sidfoten, av vissa kallad adjöraden, som tidigare bara innehöll företagsnamn mm nu är utbytt mot en överskådlig översikt över alla våra web 2.0 kanaler. Jag anser att sociala medier är viktigt och att det liksom debatten för 10 år sedan ”ska vi vara på webben  eller inte” är litet passé. Man ska så klart finnas där kunderna finns i så stor utsträckning man kan. Om nu ingen kund bryr sig om det du skriver på Twitter så är det ju bara att sluta eftersom ju ingen läser det, eller?