Mässhöst med trådlöst

De föregående veckorna har varit fyllda med förberedelser inför höstens två mässor: VA-mässan och Scanautomatic (vilket förklarar de något glesa uppdateringarna här de senaste veckorna). Fortfarande finns där massor att stå i inför dessa mässor, men nu med nästan bara tre veckor kvar så är det dags att dra igång upptakten till mässorna. Ett litet annorlunda grepp testar vi den här gången: videoinbjudningar. Finns att beskåda på vår hemsida, på youtube, newsdesk och vår nyhetsblogg. Man hade kunnat lägga hur mycket energi som helst på att få till dessa filmer, vi prioriterade att snabbt få ut vårt budskap med en personlig touch, kllicka på länkarna tidigare och se om vi lyckats?
Naturligtvis kommer vi att visa hela vårt utbud från radiomodem, I/O via GSM och radio samt gprs modem och 3G routers. Det blir en maxad mässhöst och som vanligt är röda mattan är utrullad i montern!

Tiden går fort, det har gått nästan ett år sedan Induos förra mässa, Tekniska Mässan, då såg det ut så här:

Fredag: filmdags

 

WEB TV tekniska mässan
WEB TV tekniska mässan

Rörlig bild är jättekul att jobba med, synd att man så sällan hinner sätta ihop något nytt. Här kommer en favorit i repris i alla fall. Web TV från Tekniska Mässan, inspelad på 15 minuter sedan ihopklippt under en timme och därefter fixade jag musiken på ytterligare en timme. I proportion till arbetsinsatsen har den varit ett välklickat inslag under hösten, så i avvaktan på att jag sätter ihop någonting nytt, håll tillgodo med denna intervju med Björn Moberg.