Mässbelysning: satsa på att köpa

MässbelysningBudgetvänlig mässbelysning: skaffa den själv! Visst kan man hyra belysningen från mässan men sanningen är att det på dagens pressade marknad finns belysningar som kostar mindre än mässans hyrbelysning och som överträffar dessa både i kvalitet och ljusbild. Och till skillnad från hyrbelysningen får du ta med dem hem efter mässan, nästa mässa är de således gratis. Belysning är viktigt samtidigt som ett för stort antal watt per kvadratmeter ger en olidlig och onödig transpiration. Satsa med måtta. Vill du veta mer om belysning så maila oss, de inköpskanaler vi har använt har ingen hemsida, men belysningen håller världsklass.

Mässbroschyr för nedladdning

MässbroschyrerTill såväl Scanautomaticmässan som VA-mässan iordningställde vi broschyrer speciellt framtagna för besökarna. Broschyrerna behandlar produkter som radiomodem, 3g router, sms sändare, radiomoduler och mycket annat:

» Hämta broschyren för VA-mässan i pdf format
» Hämta broschyren för Scanautomatic i pdf format

Faktum är att dessa var iordningställda redan i juni, september har ju varit fylld av mer praktiskt arbete med mässmontern. Hur som helst, en beprövad storlek på broschyr, tredje mässan vi kör på det konceptet och vi lär fortsätta.

Induo på VA-mässan the movie

Det är alltid lika kul att få till en mässfilm. Intervjun från VA-mässan var ett klart snabbjobb, filma, klipp och ut med det på nätet. Musiken är liksom mässmontern en uppgradering från föregående års version från Tekniska Mässan.


Med mindre än två veckor kvar till Scanautomatic är det bara att lägga i högsta växeln för att anpassa montern till Scanautomaticmålgruppen.

ProduktpodieEn liten avslutande bild får illustrera den rådande fliten. Före och efter. På VA-mässan hade vi en SATELLAR demo som vilade på detta produktpodie. I grunden ett köksskåp från Ikea som byggts på med MDF. Att använda ett standardskåp gör att man får en stabil konstruktion, öppningsbar dörr och hyllor i podiet på ett mycket enkelt sätt. Rundningen, som återfinns i bland annat Induos loggas hörn, åstadkoms superenkelt med min personliga favorit spårad MDF-skiva. Lika användbar som den är dyr per kvadratmeter.

VA-montern färdigbyggd

Induo på VA-mässanI morgon öppnar portarna till VA-mässan. Induo ställer ut i monter C10:29. Efter litet helgarbete med att resa väggarna och måla dem så kunde vi göra det sista idag. Som svar på den oställda frågan, ja vi bygger montrarna själva. I lördags var det ett par omålade väggar och ingen matta som mötte oss, idag måndag ser det annorlunda ut. Känns som en evolution av vår monter på Tekniska mässan förra året (som såg ut så här). Det som vi tagit ett steg vidare är bland annat mattan. Som alltid har vi röda mattan utrullad för kunderna! Nytt för i år är att vi lagt en röd ryamatta i montern. Ja, du läste rätt, en röd ryamatta. Ger ett enastående intryck vill jag lova. Den imponerande SATELLAR vepan på 2,5 x 2,5 meter lyfter helt klart kortväggen. Välkommen förbi Induos monter!

SATELLINE-3AS NMS radiomodem, ny film till VA-mässan

SATELLINE-3AS radiomodem för VAUppgiften var enkel, kanske litet för enkel. Ett par skärmdumpar från ett NMS system att visa i montern på VA-mässan på en miniskärm. Ingen musik, bara några bilder. Skrämmande grundläggande. Jag var tvungen att utveckla det litet. Tre timmar senare hade jag fått till en enkel musikslinga (första gången jag fått till ett fungerade soundtrack med stå-bas) och en videosekvens. Hur det hela blev? Kom förbi vår monter på VA-mässan och titta, eller varför inte spana in den på vår YouTubekanal?

Snart mässdags

radiomodul 2,4 GHzVi hade en utbildning igår på förmiddagen med RFM, en riktigt givande utbildning med genomgång av radiomodulsortimentet från RFM. Nu är vi laddade med nya idéer som skall sjösättas. Men först: det börjar dra ihop sig till VA-mässan, hur väl man än planerar så är det full fart in i det sista! Har precis lagt sista handen vid en presentationsfilm för SATELLINE-3AS NMS, laddar säkert upp den på vår YouTubekanal inom en snar framtid.

I dag rullar vi ut en pressrelease inför VA-mässan om mobilt bredband i VA- och industriapplikationer med routern UR5i, HSUPA routern som fick en första programuppdatering igår från version 1.00 till version 1.01.

Mässhöst med trådlöst

De föregående veckorna har varit fyllda med förberedelser inför höstens två mässor: VA-mässan och Scanautomatic (vilket förklarar de något glesa uppdateringarna här de senaste veckorna). Fortfarande finns där massor att stå i inför dessa mässor, men nu med nästan bara tre veckor kvar så är det dags att dra igång upptakten till mässorna. Ett litet annorlunda grepp testar vi den här gången: videoinbjudningar. Finns att beskåda på vår hemsida, på youtube, newsdesk och vår nyhetsblogg. Man hade kunnat lägga hur mycket energi som helst på att få till dessa filmer, vi prioriterade att snabbt få ut vårt budskap med en personlig touch, kllicka på länkarna tidigare och se om vi lyckats?
Naturligtvis kommer vi att visa hela vårt utbud från radiomodem, I/O via GSM och radio samt gprs modem och 3G routers. Det blir en maxad mässhöst och som vanligt är röda mattan är utrullad i montern!

Tiden går fort, det har gått nästan ett år sedan Induos förra mässa, Tekniska Mässan, då såg det ut så här: