Om mig

Creative Director på Induo är mitt, Ulf Seijmers arbete. Men det skulle lika gärna kunna stå Content creator, Code Poet eller Co-owner Induo på mitt visitkort. Jag har en rad spännande arbetsuppgiter som framförallt tilltalar min kreativa sida. Jag arbetar som inhouse producent i en rad olika roller. Bland mina arbetsuppgifter hittar du:

– produktion av video
– webmaster och webdesigner
– PR
– pressansvarig
– bloggande
– trycksaksdesigner
– copy writer
– fotograf
– ansvarig för sociala medier på Induo
– monterdesigner

Med mera… Jag är också med i redaktionsgruppen för SKEF News där jag skriver runt fyra artiklar per år. Jag har även haft äran att få bidra med debattartiklar och expertartiklar som publicerats i tidskrifterna Automation, Elektroniktidningen, Telekomidag och även i olika onlineforum som tillexempel Teknikdebatt.se. Framförallt 5G och vad 5G kan tänkas vara, speciellt i kombination med M2M har sysselsatt mig mycket den senaste tiden.

Till vardags arbetar jag på Induo med trådlös kommunikation, den trådlösa branschen började jag i redan 1994. Jag bevakar så gott som dagligen nyheterna i branschen och publicerar många löpande inlägg i Induos bloggar. Jag är dessutom webmaster för SKEF där jag löpande rapporterar om den trådlösa branschen

+Ulf Seijmer

En reaktion på “Om mig

  1. Hej Ulf, halkade in på ditt videobloggande när jag surfade runt för att hitta mer om företagsbloggande. Skriver på en handledning (i pappersformat för att nå chefer som är ovana) om Facebook och andra sociala medier och hur de kan öka medarbetarnas etiska medvetande om vad som ok/bra att skriva om. Kan jag nämna ditt namn och företag som ex på videobloggande?
    Elisabeth

Lämna ett svar