2010 i siffror

Ibland kan det vara bra att se tillbaka, och det här är några av de saker jag kan minnas att jag gjort.

90 införanden i press och media
33 pressreleaser
2 nya varumärken
3 nya hemsidor
1 mässa
290 blogginlägg (med det här)
13 direktsändningar via Bambuser
1 webshop
25 Videos
64 Nyheter under “Senaste nytt”
1600 + Tweets
1 omnämnade i bok om Sociala Medier
11 soundtracks
10 artiklar (jag skrivit och fått publicerade)

Slutligen ett fint pris, se föregående blogginlägg.

Så varje månad har jag presterat närmare 3 pressreleaser, 5 nyheter, en artikel, 25 blogginlägg och fått 8 införanden i press och media. Allt toppat med 150 tweets och ett soundtrack per månad. Om jag kommer att kunna hålla samma tempo nästa år, tveksamt. Å andra sidan var min känsla januari 2010 att det var ganska tomt på nyhetsfronten under våren, en känsla som inte infinner sig nu, det finns hur mycket som helst att ta tag i.