3G router för HSUPA: UR5i -uppdaterad broschyr!

Uppdaterad broschyr för UR5i HSUPA routern från Conel. Med nya bilder från Conel och uppdaterade fakta som tillexempel att routern till skillnad från ER75i och UR5 faktiskt har full Linux, med andra ord fler möjligheter att skräddarsy egenskaper och andra roligheter. I mitten av veckan hade vi också en pressrelease riktad mot VA-mässan för UR5i.

Induo i Telekomidag

I dagarna kom papperstidningen Telekomidag ut, i mitten av dem var en pressrelease om de nya kapslingarna för ER75i och UR5 införda. Bilden är en av Conels egna som vi fick i samband med lanseringen, något tillvässad och helt klart en bild som håller.

Införda pressreleaser

Idag upptäckte vi en pressrelease om vårt samarbete med RFM i tidningen Process Nordic, dessutom en pressrelease om UR5 och ER75i i tidningen Automation som landade i vår brevlåda idag.

3G router uppdaterad programvara

Conel har nu uppdaterat programvaran till 3G routern UR5 och GPRS routern ER75i till nya versioner vilket föranledde ett litet nyhetsinlägg på vår hemsida. Vilket efter genomräkning visade sig vara den femtionde publicerade nyheten på vår hemsida på nio månader. Nyhet nummer 50 åtföljdes av att jag förberedde den tjugonionde pressreleasen räknat under samma tidsperiod.

3G router pressinförande Automation

3G routern UR5 och GPRS routern ER75i fanns med i sektionen produktnyheter i tidningen Automation vilket uppdagades när det senaste numret nådde vårt kontor idag.

Nya broschyrer 3G router

Nya broschyrer till UR5i, HSUPA versionen av routern UR5 finns nu för nedladdning på vår hemsida. Liksom ER75i blev namnet på den uppgraderade versionen av ER75, har Conels uppdatering av UR5 fått ett i-tillägg.