HSUPA router med WLAN: 3G router broschyren

Naturligtvis gjorde jag även en broschyr för 3G routern RUT-105 med WLAN. Vad är en HSUPA router utan broschyr? Inte den mest uttömmande publikationen jag gjort kanske, men det viktigaste framgår där som att routern har WPA/WPA2 kryptering och fall-back till HSDPA, EDGE, GPRS och UMTS.

3G router med WLAN idag stor lansering!

Pressrelease, videorelease, nya produktbilder och en uppdatering av vår hemsida. Allt kretsar kring dagens produktnyhet: 3G routern med inbyggt WLAN. En robust, industrianpassad turbo 3G router med trådlöst nätverk. Andra användbara funktioner är Power Over Ethernet och VPN, GRE tunnel osv. Så här ser den ut: En kul detalj är att  produktfotona av 3G routern …

Uppdatering produktnavigation

En ändring som legat på att-göra listan ett tag. Önskan var en produktöversikt på respektive undersida där besökaren lätt kunde se bilderna på produkterna i vårt utbud utan att lasta ned sidan med en massa produktbilder. Söker man på GMS/3G produkter så ville jag visa alla produkter i kategorin med allt från GSM modem, 3G …

Mästarens nya kläder: edge router i ny kåpa

Idag lanserade vi den nya industriella kapslingen till Maestro Heritage. En riktig fullträff tycker jag, framförallt hur lättöverskådliga dioderna är när den monteras på DIN-skena. En annan riktigt kul sak var att TechWorld skrev om den på sin hemsida!

Nytt datablad ER75i GPRS router

I samband med att Conel s.r.o nu uppdaterat alla sina routrar med den eftertraktade aluminiumkapslingen som har den bejublade spänningsmatningskontakten så uppdaterar vi våra datablad. Först ut, ER75i, är också den första produkten med den tillfixade broschyrlayouten. Den har gått under arbetsnamnet big-i (ladda ned broschyren så förstår du kanske varför) och ok, det är …

Införda pressreleaser

Idag upptäckte vi en pressrelease om vårt samarbete med RFM i tidningen Process Nordic, dessutom en pressrelease om UR5 och ER75i i tidningen Automation som landade i vår brevlåda idag.

3G router uppdaterad programvara

Conel har nu uppdaterat programvaran till 3G routern UR5 och GPRS routern ER75i till nya versioner vilket föranledde ett litet nyhetsinlägg på vår hemsida. Vilket efter genomräkning visade sig vara den femtionde publicerade nyheten på vår hemsida på nio månader. Nyhet nummer 50 åtföljdes av att jag förberedde den tjugonionde pressreleasen räknat under samma tidsperiod.

3G router pressinförande Automation

3G routern UR5 och GPRS routern ER75i fanns med i sektionen produktnyheter i tidningen Automation vilket uppdagades när det senaste numret nådde vårt kontor idag.