HSUPA router med WLAN: 3G router broschyren

Naturligtvis gjorde jag även en broschyr för 3G routern RUT-105 med WLAN. Vad är en HSUPA router utan broschyr? Inte den mest uttömmande publikationen jag gjort kanske, men det viktigaste framgår där som att routern har WPA/WPA2 kryptering och fall-back till HSDPA, EDGE, GPRS och UMTS.

3G router med WLAN idag stor lansering!

Pressrelease, videorelease, nya produktbilder och en uppdatering av vår hemsida. Allt kretsar kring dagens produktnyhet: 3G routern med inbyggt WLAN. En robust, industrianpassad turbo 3G router med trådlöst nätverk. Andra användbara funktioner är Power Over Ethernet och VPN, GRE tunnel osv. Så här ser den ut: En kul detalj är att  produktfotona av 3G routern …

Snart mässdags

Vi hade en utbildning igår på förmiddagen med RFM, en riktigt givande utbildning med genomgång av radiomodulsortimentet från RFM. Nu är vi laddade med nya idéer som skall sjösättas. Men först: det börjar dra ihop sig till VA-mässan, hur väl man än planerar så är det full fart in i det sista! Har precis lagt sista …

Sajtuppdatering

Uppdaterade HSUPA router sajten med nya bilder och texter. Sajten handlar om den nya 3G routern UR5i från Conel. Nu har vi lagt till aluminiumkapslingen på sidan också, den fanns inte för leverans i våras när vi gjorde sidan.

Uppdatering av induowireless.com

Två storsäljare och en förväntad pryder nu startsidan hos Induo. Två storsäljare, UR5i HSUPA router och Maestro GPRS modem omger en förväntat kommande storsäljare, SATELLAR, SATELs nya digitala radiomodem.

HSUPA router med gratis abonnemangsmånad

Idag rullar vi ut en ny kampanj med Multicom där vi erbjuder att teckna ett abonnemang med en gratismånad vid samtidig beställning av HSUPA routern i industriell kapsling, UR5i.

Ny vecka, full av nya idéer!

Arbetsvecka ett efter semestern är slut. Denna post-semestervecka kan summeras på följande sätt: 1. Startat en ny blogg. Jag har fått så många frågor om varför vi inte kan nyhetsblogga om våra egna produkter också. Min tanke med Induobloggen har hela tiden varit att hålla ett fokus på nyheter från den trådlösa branschen. På allmän …

3G router uppdaterad programvara

Conel har nu uppdaterat programvaran till 3G routern UR5 och GPRS routern ER75i till nya versioner vilket föranledde ett litet nyhetsinlägg på vår hemsida. Vilket efter genomräkning visade sig vara den femtionde publicerade nyheten på vår hemsida på nio månader. Nyhet nummer 50 åtföljdes av att jag förberedde den tjugonionde pressreleasen räknat under samma tidsperiod.