Pressrelease: 3G router med utökat portstöd

Igår skickade jag iväg en pressrelease om Conels 3G routrar som nu har ett ökat stöd för I/O funktioner, något som är intressant i processövervakning, fjärrstyrning och industriell automation.

HSUPA router med WLAN: 3G router broschyren

Naturligtvis gjorde jag även en broschyr för 3G routern RUT-105 med WLAN. Vad är en HSUPA router utan broschyr? Inte den mest uttömmande publikationen jag gjort kanske, men det viktigaste framgår där som att routern har WPA/WPA2 kryptering och fall-back till HSDPA, EDGE, GPRS och UMTS.

Nya broschyrer i online och offlineversion

I veckan har det varit mycket förberedelser inför nästa veckas kampanjer. Flitens lampa har lyst länge och envist (kanske snarare bildskärmen) men idag kom ett oväntat avbräck. Ett planerat strömavbrott som jag totalt missat att tajma in gav ett abrupt avbrott i planeringen. Nåväl när datorns batteri var slut var det bara att övergå till …

Sajtuppdatering

Uppdaterade HSUPA router sajten med nya bilder och texter. Sajten handlar om den nya 3G routern UR5i från Conel. Nu har vi lagt till aluminiumkapslingen på sidan också, den fanns inte för leverans i våras när vi gjorde sidan.

HSUPA router med gratis abonnemangsmånad

Idag rullar vi ut en ny kampanj med Multicom där vi erbjuder att teckna ett abonnemang med en gratismånad vid samtidig beställning av HSUPA routern i industriell kapsling, UR5i.

Induo i Telekomidag

I dagarna kom papperstidningen Telekomidag ut, i mitten av dem var en pressrelease om de nya kapslingarna för ER75i och UR5 införda. Bilden är en av Conels egna som vi fick i samband med lanseringen, något tillvässad och helt klart en bild som håller.

3G router släpps med högre hastighet

Vi på Induo har under våren hårdtestat UR5 med HSUPA stöd som släpps på Hannover Messe i slutet av april. Vi har åkt land och rike runt, testat på platser som Jönköping, Norrtälje, Örebro, Nynäshamn och Stockholm. Självklart har vi även hårdtestat i Johanneshov där vi ju har kontor. Olika operatörer har gett olika resultat, …