Nya 3G routerbilder på Flickr

Laddat upp en del nya bilder på 3G routern UR5i på Flickr. I samband med en broschyruppdatering nyligen plåtade jag litet nya bilder. Noterade även att hur jag än letar i menyerna saknar Nikon D60:an exponeringsgaffling, surt tycker jag. Hade verkligen underlättat när man vill göra HDR bilder. Även om mitt stativ är stabilt så …

3G router för HSUPA: UR5i -uppdaterad broschyr!

Uppdaterad broschyr för UR5i HSUPA routern från Conel. Med nya bilder från Conel och uppdaterade fakta som tillexempel att routern till skillnad från ER75i och UR5 faktiskt har full Linux, med andra ord fler möjligheter att skräddarsy egenskaper och andra roligheter. I mitten av veckan hade vi också en pressrelease riktad mot VA-mässan för UR5i.

Nya broschyrer 3G router

Nya broschyrer till UR5i, HSUPA versionen av routern UR5 finns nu för nedladdning på vår hemsida. Liksom ER75i blev namnet på den uppgraderade versionen av ER75, har Conels uppdatering av UR5 fått ett i-tillägg.

Pressinföranden UR5i HSUPA router

Att Conel och Induo i nära samarbete arbetat fram specifikationen för den nya HSUPA routern UR5i har uppmärksammats i bland annat Skydd och Säkerhet och SecurityWorldHotel.