För att video behöver inte vara omständigt

Fick en möjlighet att mellan två projekt testa en ide jag hade liggande på lut. Fuktlarm via sms är något som diskuterats på kontoret en tid. Tyvärr fanns ingen vidare kamera till hands för kompletterande produktfoto och videofilm bara en iPhone 3GS. Jag löste det så att produktfotot knäpptes i min Ikeatvättsäck med en bygglampa på 300 W som belysning. Fungerar helt ok frilagt i Photoshop och i kombination med den andra produkten.

Hade en ide om film som jag löste med iPhonen, en bunt papper med texter och slutligen litet musik från garageband. Tid för att sätta alla filmklipp var ungefär 30 minuter, litet tillfixning i datorn och musikpålägg, voilà en färdig och annorlunda produktfilm. Därmed vill jag påstå att idéer räcker längre än tekniken, bättre att förverkliga och agera!