Mitt stora vårprojekt nu klart

Under maj har jag jobbat med förverkligandet av ett tidskrävande projekt, en webshop för trådlöst för avancerade hemanvändare och småföretag. Att sätta ihop en tilltalande webshop är ett digert projekt men tack vare bra support och en mycket mångfacetterad plattform så kunde vi skapa en attraktiv e-handelsplats baserad på Textalks plattform. I webshopen har vi fokuserat på SMS och MMS baserade lösningar för styrning och övervakning av hemmet, positionering av egendom och larmning av fordon mm.

Nu finns allt detta samlat på webplatsen induohome.com och kommer vi därmed att dela vårt utbud mellan Induo Wireless (proffslösningar för krävande användningsområden) och Induo Home (avancerade hemanvändare).

En kul aspekt av Induo Home är att innehållet till stor del bygger på produkter och lösningar som jag hårdtestat under vintern och våren i allehanda styr- och övervakningsprojekt. Här har vi jobbat upp nya kontakter och inköpsställen och testat teknik och lösningar på ett annat sätt än tidigare.

Nu återstår att fortsätta underhålla webshopen och det är redan fler nyheter på gång in!