Två veckor och två kanonprodukter senare

planexHar nu avverkat två stora produktnyheter på två veckor, QGate och wifi-övervakningskameran från Planex, den förstnämnda har jag redan summerat, den senare är den jag fokuserat på under veckan. Kameran är för det första väldigt välkonstruerad, när man packar upp den så slås man av att den är smäcker men samtidigt väldigt tight sammansatt, det är inga dåliga gjutningar, inga misspassningar, inga rackliga plastkåpor, det är robust men samtidigt sparsmakat och skapat med precision. +1 för det helt enkelt. Att kameran sedan är en fröjd att installera och även ett barn klarar det på 10 minuter (ja det har testats), är laddad med funktioner och bara fungerar klockrent, ja då var det lätt att producera materialet som behövdes.

Arbetet kan summeras pressrelease, datablad och videoinstruktion, densamma blir den sista förinspelade inför sommaren och liksom i fallet med QGate så använde jag mig av screen-cast-o-matic för att spela in datorskärmen och Reflector för att spela in iPhonen.

forbattringarDetta blev den 25:e videon med snarlik setup på cirka 3 månader, jag kommer att arbeta med en del förbättringar under sommaren. Bland annat kommer jag att bygga en väggsektion som täcker fönstret till vänster i bild då jag inte kan hitta på något enklare sätt att få bort reflektionerna från väggen mitt emot mig och spegelbilderna av allt jag behöver sätta upp för att få filmningen att fungera. Ja du ser ju själv vad som speglar sig i fönstret.