#Twitterverktyg del 2

Hootsuite är ett webbaserat verktyg som backas upp av en iPhoneapp i kanonklass. Det här är ett riktigt bra sätt att hålla koll på dina Twitterkonton och LinkedIn (stöd finns för facebook mfl också), allt är överskådligt uppdelat med en flik per konto och du behöver inget annat än en webläsare för att använda Hootsuite.

Huvudvyn utgörs av valfritt antal spalter, du väljer själv hur många du vill ha och vad de skall visa. För varje konto kan du ställa in olika vyer helt efter tycke och smak. Att växla mellan kontona är jättesmidigt eftersom varje konto finns på en egen flik. Hootsuite har inbyggd länkförkortning med en statistikfunktion, ett jättesmidigt sätt att se hur många som klickat på dina länkar.

Använder du Twitter som kundtjänst, eller om du planerar att använda det till kundtjänst, så finns det stöd för multipla användare till ett konto.

Hootsuite har dessutom stöd för tidsinställda inlägg och du kan bifoga bilder och filer till dina tweets. Sist men inte minst, Hootsuite är snabbt och tar inte en massa processorkraft i onödan.
http://www.youtube.com/watch?v=NXpYVTnyCjU