Mässbelysning: satsa på att köpa

MässbelysningBudgetvänlig mässbelysning: skaffa den själv! Visst kan man hyra belysningen från mässan men sanningen är att det på dagens pressade marknad finns belysningar som kostar mindre än mässans hyrbelysning och som överträffar dessa både i kvalitet och ljusbild. Och till skillnad från hyrbelysningen får du ta med dem hem efter mässan, nästa mässa är de således gratis. Belysning är viktigt samtidigt som ett för stort antal watt per kvadratmeter ger en olidlig och onödig transpiration. Satsa med måtta. Vill du veta mer om belysning så maila oss, de inköpskanaler vi har använt har ingen hemsida, men belysningen håller världsklass.

3 Comments

  1. Hej, vill gärna veta mer om mässbelysning. Tack, Peter

  2. Hej!

    Jag letar efter lämplig belysning till Formex i augusti. Vi behöver lysa upp saker på en vägg. OM du har några bra tips på lampor är jag tacksam om du hör av dig.

    Tack på förhand. Ulrica

    • Hej Ulrica, vi köpte vår mässbelysning hos Displays by Othen i Spånga. Tror de har telefon: 08 52 20 34 00. Priset vi gav var 200 kr + moms. Med dessa lampor följer fästplattor som passar de flesta montersystem, vi har dock valt att borra två hål i fästplattan och skruva dem i mässans avskiljande väggar. Det enda som är värt att tänka på med dessa belysningar är att de importeras från Asien och en del av halogenlamporna har kort livslängd, det lönar sig att testa innan ni monterar dem, och extralampor är bra att ha tillhands. Dessa finns på snart sagt varenda byggvaruhus, skall du ha många, rekommenderar jag Biltema som säljer dessa halogenrör till ett bra pris. Lycka till med er monter!