Videoblogga med iPhone i bilen

Att blogga är nödvändigt, att blogga tar tid. Någonstans ur dessa två insikter formades behovet av att testa videoblogga. Ta detta som ett försök, jag kommer att fördjupa, förbättra, förändra tills dess att jag känner mig nöjd. I mitt inlägg har jag använt min iPhone monterad bak och fram i mobilhållaren. Den är litet svajig vilket jag kommer att ändra till nästa inlägg. Tveka inte att lämna en kommentar om hur du ser på den här typen av bloggande.

3 Comments

  1. En nackdel med video är att du kan inte fort scanna en text och få en uppfattning om denna är intressant för dig. Man måste packetera väldigt mkt hårdare annars får du aldrig dina 4 min av din besökare. De går vidare helt enkelt.

    Då är det inte heller säkert bilen funkar för när du måste tänka väldigt mkt på ditt budskal kanske du inte kör så bra bil 😉

  2. Tack Christian, insiktsfullt. Att förkorta ned till två minuter max ser jag som en förutsättning för att det skall vara kärnfullt. I mitt första inlägg var det ganska mycket rakt upp och ned. Ser jag en fortsättning kommer jag sannolikt att göra flera tagningar och dels att arbeta mer med den röda tråden. Att klara det samtidigt som jag kör bil på ett trafiksäkert sätt, det ser jag som en utmaning som jag troligen kommer att tackla. Vem säger nej till en utmaning 🙂

  3. Tack för ditt inlägg och din fråga, det är helt ok!