Viktigt! iPhone 4.1 problem med iTunes 10.1

Fick idag felmeddelandet iTunes kunde inte säkerhetskopiera iPhone-enheten “” eftersom säkerhetskopian inte kunde sparas på den här datorn.

Efter att ha lagt fem timmar på att gå igenom alla felsökningssteg, sitta i supportköer osv så vill jag bara ge ett enkelt tips som Apples supportforum missat, Apples tekniska support inte tänkte på och Telias fem olika supportpersoner inte tänkte på. Gör en reset av telefonen och försök igen. Det löste mitt problem.

2 Comments

  1. Men duuuu. Anledningen till att man vill säkerhetskopiera är ju för att man inte vill ta bort innehållet på sin iphone. Dessutom får jag samma fel men då bara på den ena av mina två datorer.

    • Du behöver inte radera innehållet på din telefon. Starta om telefonen samtidigt som du håller ned hemknappen i 5-10 sekunder, som Apple skriver på supportsidan “reset iPhone. Press and hold the Sleep/Wake button and the Home button at the same time for at least ten seconds, until the Apple logo appears.” då har du inte förlorat något innehåll i din telefon. Jag synkar bara med en dator så jag kan inte svara på vad det beror på att du får felet på en maskin, men testa en reset, tar under minuten och gör, ibland, underverk.